Categories
Gânduri

Despre standardele comunitatii Facebook

Facebook este singurul vinovat pentru mizeria umana prezenta acolo si mesajele violente care incita la ura. Intr-un fel, facebook-ul seamana cu Romania: exista reguli dar nu se aplica, si cand se aplica, sunt idioate ori naziste, non-valorile sunt cele care dicteaza, totul este redus la o masa de manevra amorfa, de joasa speta, inflamata si vulgara. Am incercat sa raportez cateva lucruri care nu au ce cauta aici. Raspunsul e ca “nu incalca principiile comunitatii”. Asadar avem un raspuns oficial ca mizeria, vulgaritatea sunt parte din aceste principii. Au dat ghiolbanului satului, frustratului, incompetentului, descreieratului iluzia ca e important si chiar necesar sa contribuie la orice discutie, sa arunce cu dejectii in orice, pentru a ne pierde ca intr-o perdea de fum orice urma de umanitate, empatie, pentru a nu se trage nicio concluzie logica, pozitiva, realmente utila, din nimic, pentru a genera anarhie si prostie. Scopul este controlul. Oamenii care gandesc cu capul lor sunt periculosi. Vreti sa fiti oi? E alegerea voastra. Ganditi-va mereu daca e razboiul vostru si impotriva cui luptati…

By Lucian Sabo

Intotdeauna am privit un pic chiorâş oamenii care mi-au marturisit că nu au avut niciodată o pasiune...
într-adevar nu te naşti pasionat, pasiunile sau hobby-urile apar cu timpul.

La mine pasiunea pentru programare s-a născut odată cu faptul ca am luat cea mai mica nota la teza de informatică prin clasa a 9-a :)

Nevoia te învaţă ca un lucru pănă atunci nesuferit sa devină oarecum plăcut, mai ales dacă are legatura cu meseria ta şi ai suficienta răbdare să cunoşti fenomenul.

Pasiunea pentru cântat am avut-o de când mă ştiu. Am învăţat singur să cânt la chitară; am încercat să cânt şi la alte instrumente, cu mai mult sau mai puţin succes. Nu sunt nevoit sa cant, nu sunt nici de departe un virtuoz, dar imi place, mă relaxează.

Conchizând, ideea pe care vreau totuşi să o subliniez este că pasiunea poate exista fără a face din asta o meserie sau a progresa, dar reciproc, meseriaş nepasionat sau progres fără pasiune nu prea poate exista...

şi singurii care au şanse să progreseze în viaţă sunt doar oamenii pasionaţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *