Categories
Gânduri

Despre șepcălioși

𝗗𝗮𝗰𝗮 𝗮𝗶 𝗽𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟯𝟬 𝗮𝗻𝗶 (*deh, unii se coc mai greu) 𝐬𝐢 𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢 𝐬𝐚𝐩𝐜𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐫-𝐨 𝐳𝐢 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐮 𝐬𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐧𝐭𝐚 𝐥𝐚 𝐦𝐞𝐭𝐞𝐨 𝐬𝐨𝐚𝐫𝐞, 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥 𝐢𝐧𝐚𝐮𝐧𝐭𝐫𝐮, 𝐬𝐢 𝐢𝐧 𝐭𝐢𝐦𝐩𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐬𝐞𝐢… pe langa faptul ca nu ai auzit de reguli elementare de bun simt, pe care le detineau chiar si cowboii, asta se numeste ca 𝗮𝗶 𝗰𝗵𝗲𝗹𝗶𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗮𝗰𝗲𝗲𝗮 𝗶𝗻 𝘃𝗮𝗿𝗳𝘂𝗹 𝗰𝗮𝗽𝘂𝗹𝘂𝗶.
Nu ma intelege gresit, si eu am chelie in varful capului. Toti tipii tari au asa ceva: Jason Statham, Bruce WIllis, Viorel Lis :). Dar toti astia au inteles ceva: un barbat nu isi ascunde chelia intr-o sapca. Sapca nu e un accesoriu care ascunde chelia (daca vrei sa fii penibil cu adevarat ia-ti o peruca), ci este facuta ca sa nu iti intre soarele in ochi. Din moment ce in interior nu exista riscul sa iti intre soarele in ochi (cel mult un bec cu halogen reglat prost), deasupra cozorocului tau va scrie cu litere mari: “chelios”. Si nu te gandi sa iti pui sapca invers, sa iti iei bandana, palarie, fes de Mutu ori basca. Cazi din ridicol in penibil.
Cum spuneam, toti tipii aia tari, s-au tuns cat mai scurt si si-au purtat chelia cu dezinvoltura. Da, m-ai auzit bine, Viorel Lis e de o mie de ori mai tare decat tine.

:).

By Lucian Sabo

Intotdeauna am privit un pic chiorâş oamenii care mi-au marturisit că nu au avut niciodată o pasiune...
într-adevar nu te naşti pasionat, pasiunile sau hobby-urile apar cu timpul.

La mine pasiunea pentru programare s-a născut odată cu faptul ca am luat cea mai mica nota la teza de informatică prin clasa a 9-a :)

Nevoia te învaţă ca un lucru pănă atunci nesuferit sa devină oarecum plăcut, mai ales dacă are legatura cu meseria ta şi ai suficienta răbdare să cunoşti fenomenul.

Pasiunea pentru cântat am avut-o de când mă ştiu. Am învăţat singur să cânt la chitară; am încercat să cânt şi la alte instrumente, cu mai mult sau mai puţin succes. Nu sunt nevoit sa cant, nu sunt nici de departe un virtuoz, dar imi place, mă relaxează.

Conchizând, ideea pe care vreau totuşi să o subliniez este că pasiunea poate exista fără a face din asta o meserie sau a progresa, dar reciproc, meseriaş nepasionat sau progres fără pasiune nu prea poate exista...

şi singurii care au şanse să progreseze în viaţă sunt doar oamenii pasionaţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *