Cel mai necinstit lucru in viata este modul in care aceasta se termina. Adica, ce vreau sa zic…viata e grea.Si-ti cam ocupa tot timpul. Ce capeti la sfarsitul ei? O moarte. Asta ce e? Un bonus? Eu cred ca ciclul vietii e de-a-ndaratelea. Ar trebui intai sa mori, sa te dai la-o parte. Apoi sa mergi sa locuiesti intr-ul azil de batrani. Esti dat afara pe motiv ca esti prea sanatos, te duci, iti iei pensia, apoi cand incepi sa lucrezi, primesti un ceas de aur in prima zi de lucru. Muncesti 40 de ani pana cand devii destul de tanar sa te bucuri de pensionare. Te-apuci de baut, mergi la bairame, esti gata pentru liceu. Mergi apoi la scoala primara, esti copil, nu ai nicio responsabilitate, devii bebelus, apoi si mai mult? Iti petreci ultimele 9 luni plutind cu toate facilitatile si sfarsesti.. intr-un binecuvantat orgasm. Amin
Crezul despre viata al lui George Costanza
- Post author By Lucian Sabo
- Post date 31 January 2007
- No Comments on Crezul despre viata al lui George Costanza
By Lucian Sabo
Intotdeauna am privit un pic chiorâş oamenii care mi-au marturisit că nu au avut niciodată o pasiune...
într-adevar nu te naşti pasionat, pasiunile sau hobby-urile apar cu timpul.
La mine pasiunea pentru programare s-a născut odată cu faptul ca am luat cea mai mica nota la teza de informatică prin clasa a 9-a :)
Nevoia te învaţă ca un lucru pănă atunci nesuferit sa devină oarecum plăcut, mai ales dacă are legatura cu meseria ta şi ai suficienta răbdare să cunoşti fenomenul.
Pasiunea pentru cântat am avut-o de când mă ştiu. Am învăţat singur să cânt la chitară; am încercat să cânt şi la alte instrumente, cu mai mult sau mai puţin succes. Nu sunt nevoit sa cant, nu sunt nici de departe un virtuoz, dar imi place, mă relaxează.
Conchizând, ideea pe care vreau totuşi să o subliniez este că pasiunea poate exista fără a face din asta o meserie sau a progresa, dar reciproc, meseriaş nepasionat sau progres fără pasiune nu prea poate exista...
şi singurii care au şanse să progreseze în viaţă sunt doar oamenii pasionaţi.
View Archive →