Sondaje de opinie


Joi, 6 iulie 2006

Ziarul Gândul
Topul încrederii românilor: Băsescu, Becali, Vadim TudorDacă duminica viitoare ar fi alegeri prezidenţiale, Traian Băsescu ar obţine 60 la sută din voturi. Aşa arată Barometrul de Opinie Publică din luna mai, realizat de Gallup Organization, la comanda Fundaţiei pentru o Societate Deschisă[…]
Ziarul Adevarul

Românii nu mai cred în “să trăiţi bine”Peste jumătate din cetăţeni – 54 la sută – consideră că lucrurile în România merg într-o direcţie greşită şi doar 37 la sută sunt de părere că ne îndreptăm spre o viaţă mai bună – este una dintre concluziile Barometrului de Opinie Publică – mai 2006, prezentat, ieri, de către Fundaţia pentru o Societate Deschisă.Puteti studia chiar dvs. aceste fragmente aici.

Bun! Chiar daca opiniile nu trebuie sa fie convergente ca ochii preşedintelui Băsescu, eu tot cruciş ma uit la ele, şi tot imi fac semnul crucii cu limba in cerul gurii. Ce să înteleg eu de aici? Păi după logica booleană, logica de buzunar, sau orice logică umană este clar că cineva minte .

Este genială inspiraţia domnului profesor Valentin Stan, care uitandu-se la reclama nu ştiu cărui suc, a făcut imediat asocierea: „Păi nu aţi vazut reclama?! Aaaa…Ăsta nu e preşedintele, ăsta e DJ Pantera”. DJ Pantera şi pretenii lui se joacă cu nervii noştrii, „zgâriindu-ne discul” cu astfel de informaţii, de parcă chiar ne-ar interesa aceste lucruri. De parcă în loc să mă gândesc la propriile dileme existenţiale m-ar freca grija de certurile lor ce-mi aduc a  smardoială în curte de şcoală generală.

Published by

Lucian Sabo

Intotdeauna am privit un pic chiorâş oamenii care mi-au marturisit că nu au avut niciodată o pasiune... într-adevar nu te naşti pasionat, pasiunile sau hobby-urile apar cu timpul. La mine pasiunea pentru programare s-a născut odată cu faptul ca am luat cea mai mica nota la teza de informatică prin clasa a 9-a :) Nevoia te învaţă ca un lucru pănă atunci nesuferit sa devină oarecum plăcut, mai ales dacă are legatura cu meseria ta şi ai suficienta răbdare să cunoşti fenomenul. Pasiunea pentru cântat am avut-o de când mă ştiu. Am învăţat singur să cânt la chitară; am încercat să cânt şi la alte instrumente, cu mai mult sau mai puţin succes. Nu sunt nevoit sa cant, nu sunt nici de departe un virtuoz, dar imi place, mă relaxează. Conchizând, ideea pe care vreau totuşi să o subliniez este că pasiunea poate exista fără a face din asta o meserie sau a progresa, dar reciproc, meseriaş nepasionat sau progres fără pasiune nu prea poate exista... şi singurii care au şanse să progreseze în viaţă sunt doar oamenii pasionaţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *