Despre

(versiunea epică)

Dupa absolvirea liceului cu profil informatică şi obţinerea atestatului de “Ajutor programator” (mereu mi s-a parut hilară denumirea asta – ajutorul este cel care cumpară ţigări şi covrigi calzi ?! :)) ) m-am gândit foarte serios la alegerea unei facultăţi de sociologie sau filosofie.
Din fericire, am ales ceva mai practic, şi anume “Tehnica de Calcul”.

În decursul timpului am avut o serie de colaborări cu reviste de specialitate (colaborări cu revista PC Magazine România (“Internet pentru profesionişti”) unde mi s-a acordat premiul “Soluţia anului”, includerea a două programe create de mine pe CD-urile revistei CD Forum, alături de review-uri ale aplicaţiilor, şi a unui program pe CD-ul/DVD-ul PC Magazine)

Activitatea profesională s-a desfăşurat cu precădere în domeniul dezvoltarii web (webdevelopement pe intelesul englezitilor).
Am lucrat un timp la un modul web de plată electronică a taxelor şi impozitelor locale pentru primării – care văd că este folosit astăzi în câteva oraşe mari.
După o anumită experienţă nefastă ca angajat, am decis in 2002 împreună cu tatăl meu să punem bazele unei afaceri in domeniul web – CRIOSWEB – realizare/administrare/gazduire pagini web, inregistrare domenii, servicii de optimizare SEO şi înscriere în motoare de căutare, servicii conexe.

Click aici pentru un pseudo-CV.